Ik zat laatst op de racefiets en in kwam een kei leuke camperbus tegen. Dan krijg ik direct een goed gevoel en heimwee naar onze eigen roadtrip. Man wat was dat heerlijk!

Maar wat stond met dikke letter op de voorkant van de camper? ‘Living for the weekend’. Oh dat vind ik zo’n nare tekst. Dus je leeft van weekend tot weekend? En alles daartussen is shit en niet leuk om te doen? Poeh, dat is zonde van je tijd toch? En volgens mij onnodig.

Als je die tekst voorop je camper hebt staan, of sommige mensen “op hun voorhoofd”, dan vertel je dus dat jouw leven voor 2/3 niet leuk is! Even heel zwart wit neergezet hoor, maar auw! Het liefst had ik die mensen van dat leuke busje gevraagd wat zij bedoelde met de tekst en wat zij doordeweeks doen. Maar op de achterkant van t busje, die ik natuurlijk al snel zag omdat ik zo’n racemonster ben 😉 stond geen nummer.

Maar goed.. mijn punt is; dat ik wil dat niemand zich kan vinden in die tekst. Maar dat jij je kan vinden in de tekst; ‘living the life’ of zoiets dergelijks. Ik ben sowieso niet zo van de oneliners. Maar ik snapt mijn punt wel denk ik. En ik hoor het graag als je er mee eens of oneens bent.

Heb je nu het idee dat je van weekend tot weekend leeft omdat je baan door de weeks gewoon écht niet oké is? Dan ga ik graag eens met je in gesprek. Het is zo zonde van je tijd als je alleen leeft voor je weekenden, en het kan anders!