wil jij

Beter weten wat je wilt en wie je bent?

Wil jij dingen doen die écht bij je passen? En wil je die inzichtelijk hebben? 

Dat kan! Met een coachtraject op maat onderzoeken we jouw diepste verlangens en je persoonlijkheid, wat kan leiden tot meer zelfbewustzijn en vervulling. Je krijgt het o.a. inzichtelijk met het wetenschappelijk onderbouwde talentenpaspoort.

Dit helpt mij nu onwijs in mijn huidige werk, het geeft weer energie!

Marissa Peppelman, Ergotherapeut

Meer geluk

In 3 stappen

l

Intake

Tijdens de intake gaan we kennismaken en gaan we gelijk aan de slag. We onderzoeken jouw verlangen en wat jij daarin te doen hebt. Daarna bekijken we samen wat eventuele vervolg stappen voor jou zijn om nog verder te komen. 

c

Jouw persoonlijke profiel

Je vult een vragenlijst in en ontvangt jouw talentenpaspoort. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde tool, wat jou helpt meer inzicht te krijgen in jezelf. Je weet wat er wel en niet bij jou past en waarom.

w

1 op 1 maatwerk sessies

Omdat iedereen anders is, werk ik met ‘maatwerk trajecten’. Door mijn kennis als Toegepast Pyscholoog en loopbaanprofessional kan ik continue opnieuw aansluiten bij jouw behoefte.

“Je krijgt een profiel met je passies&aanleg op basis van de wetenschappelijk onderbouwde talentenpaspoort.

het (loopbaan)traject is

Voor wie?

Voor iedereen die

Je meer zelfkennis wilt en je misschien op het moment even vastloopt. Je wilt weten wat jouw volgende stap is en hoe je daar komt.

Voor bedrijven

Wanneer je meer werkgeluk wilt, meer inzicht in de talenten van je medewerkers en de samenwerking in teams wilt verbeteren.

Voor loopbaancoaching

Wanneer je opzoek bent naar een andere baan, je bent vastgelopen (burn-/bore-out) of wanneer je je huidige baan anders wilt vormgeven.

Maatwerk

Loopbaantraject

Ben je niet helemaal tevreden met je huidige baan en heb je het gevoel dat je vastzit in je carrière? Of weet je simpelweg niet welke richting je op wilt? Dan kan een loopbaantraject dé oplossing voor jou zijn!

Tijdens een loopbaantraject gaan we samen aan de slag om jouw talenten, interesses en persoonlijkheid te ontdekken en te vertalen naar concrete carrièremogelijkheden. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt wat echt belangrijk voor jou is in een baan.

Een loopbaantraject is geschikt voor zowel mensen die al een tijdje werken en toe zijn aan een nieuwe uitdaging als voor starters op de arbeidsmarkt die nog niet goed weten welke richting ze op willen. Het kan leiden tot meer werkplezier, meer voldoening en een betere balans tussen werk en privé.

Dus ben jij klaar om jouw loopbaan een boost te geven en te ontdekken waar jouw talenten en passies liggen? Maak dan nu een afspraak voor een loopbaantraject en investeer in jezelf en je toekomst!

Het Talentenpaspoort

“Heeft mij echt een breder beeld en inzicht gegeven over mezelf”

 

Tof dat ik met deze scan

“zie wat er goed bij mij past i.p.v. dat ik te horen krijg wat ik anders moet doen en veranderen”

 

Waardevol

“Ik kan altijd mijn talentenpaspoort er weer bij pakken wanneer ik twijfel over mezelf of over een bepaalde keuzes die ik heb te maken. Ik vind het heel waardevol dat het geen moment opname is. Dit is een document voor de rest van je leven!

 

Zet de eerste stap, ook als je denkt dat je het niet kunt of wanneer het te spannend is

Wil je..

  • Keuzes maken in je loopbaan?
  • Weten wat er bij jou past?
  • Weten wat jouw verlangen is?
  • Weten waar jouw potentieel ligt?
  • Gelukkiger worden in je werk?
  • Minder twijfelen aan jezelf?

Ik kom graag met je in contact!

14 + 12 =

Bezoekadres

De Rode van Heeckerenstraat 22a

7131 ER, Lichtenvoorde

Contact

Stap1 coaching kantoor