coaching voor ondernemers

coaching en jouw onderneming

benieuwd naar 1 op 1 coaching?

Even bellen?

Als je wilt dat iets veranderd

Geen enkele ondernemer doet het alleen

In sommige opzichten lijkt jouw mentale gezondheid op een tuin. Hij heeft je zorg, aandacht en inspanning nodig. Als je hem aan zijn lot overlaat, zal hij snel overwoekerd raken door onkruid. En waar te veel onkruid is, kunnen geen bloemen groeien. 

Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe meer kans op groei in jouw onderneming. En veel succesvolle ondernemers hebben een eigen coach. Ik zelf ook 🙂

 

Voor mij persoonijk brengt de samenwerking met Sanne meer balans in werk en privé door effectievere communicatie en haar constante feedback waar ik op terug kan vallen. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld de NLP waren zeer waardevol en heeft mij, mijn gezin en onze organisatie geholpen beter met elkaar en ons netwerk te binden.

Tommy Roosendaal, Workmate Company

coaching

Ondernemerstraject

Op basis waarvan maak jij de keuzes? Past die basis nog bij wie jij nu bent? Weet je nog waar je het voor doet? En wat is belangrijk voor jou? 

Een hele hoop vragen die in je eentje moeilijk te beantwoorden zijn, en waar ik je graag bij help.

  • inzicht in waarom bepaalde dingen geen energie (meer) opleveren
  • achter jouw missie en kernwaarden komen en daar naar gaan handelen.
  • focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en mentaal veerkrachtig zijn

Divers aanbod

Voor jou en voor jouw medewerkers

1 op 1 coaching

Talentenscan inzetten

Duurzame ontwikkeling

Teamcoaching

Stap1 coaching

Over mij

Ik vind het leukste aan ondernemen dat ik regelmatig word uitgedaagd op een persoonlijk stuk. Op nieuwe uitdagingen, dingen die niet lukken, in het diepe springen zonder dat je weet wat de uitkomst is, grenzen stellen en goed voor jezelf zorgen zodat mijn onderneming succesvol kan zijn.

Aanbod

Wat het jou oplevert

Dit traject is zo opgebouwd dat jij meer focus krijgt, een steuntje in de rug en een sparringpartner waar je op terug kunt vallen. 

Ook ontvang je meer zelfkennis, worden je kernwaarden opgehaald en kun je daarnaar gaan handelen en je missie helder krijgen. Veel ondernemers ervaren meer werk en prive balans na het volgen van dit traject.

Word dus ook mentaal veerkrachtiger en zet een stap in je persoonlijke ontwikkeling.

 

10 live sessies

8 maanden lang:

focus, steuntje in de rug, een sparringspartner, meer zelfkennis, je kernwaarden en missie (weer) helder, communicatietools, jouw rol als ondernemer is weer duidelijk en meer prive en werk balans. 

Ik kom graag met je in contact!

12 + 1 =

Bezoekadres

De Rode van Heeckerenstraat 22a

7131 ER, Lichtenvoorde

Contact

Stap1 coaching kantoor