Het leukste aan ondernemen vind ik dat ik regelmatig word uitgedaagd op een persoonlijk stuk. Op nieuwe uitdagingen, dingen die niet lukken, beginnen aan iets zonder dat je weet of het wel het juiste is, grenzen stellen en voor jezelf zorgen.

Toen ik begon met ondernemen wou ik de kosten zo laag mogelijk houden. En dat betekende dat ik gemotiveerd was om alles zelf te doen. Mijn website bouwen, financiën regelen, eigen huisstijl maken enzovoort. Ik vond het moeilijk om hulp te vragen en te krijgen. En gelukkig kwam ik erachter dat het geen succes kon worden zonder hulp te ontvangen. Er is geen enkele ondernemer die het alleen doet. Soms is ondernemen misschien eenzaam, tot je de verbinding zoekt met anderen en om hulp durft te vragen. En dat vind ik nog steeds regelmatig een uitdaging 😉.

Ik geloof dat alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn al in jou zit. Ik kan jou helpen aan de juiste knoppen te draaien en om hetgeen waar jij naar opzoek bent naar boven te halen. Dat doe ik graag met vertrouwen en gelijkwaardigheid.