Toegepast Psycholoog & loopbaanprofessional

Sanne Wisselink

1. Actie

Ik coach graag oplossingsgericht en ik kijk daarbij naar concrete acties. Ik geloof dat iedereen behoefte heeft aan vooruitgang en groei. Op welke manier dan ook.

2. Humor

Praten over gedoe en het gevoel hebben dat je er niet uitkomt is niet altijd tof. Humor kan dan helpen om iets in een ander perspectief te zetten, daar waar het kan.

3. Persoonlijk

Geen protocollen en lijstjes afwerken. Maar een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Goed in verbinding zijn met elkaar vind ik super belangrijk.

sanne wisselink

Wie ben ik? 

Hallo, ik ben Sanne – een dertiger, moeder van Deen & Lana en partner van Tjerk. Ik was succesvol in mijn baan, maar diep van binnen voelde ik me niet gelukkig. Ik bracht mijn zoontje naar de opvang en dacht bij mezelf: “Nu ben ik even geen mama, maar wat ik straks ga doen, vind ik niet leuk. Wat zonde van mijn tijd” Ik wilde verandering, maar wist niet hoe ik uit mijn gouden kooi kon breken.

Ik besloot te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en nam de tijd om mijn opleiding Toegepaste Psychologie weer op te frissen. Ik volgde verschillende opleidingen, coachtrajecten, systemisch werk, workshops, cursussen en neuro-linguïstisch programmeren (NLP).

Ik had altijd al interesse in het werkgeluk van mensen en hoe dit optimaal gehouden kan worden. Ook was ik benieuwd naar de invloed van organisaties op het werkgeluk van hun medewerkers. Ik wilde hier graag aan bijdragen en ben blij dat ik nu werk heb gevonden waarbij ik van toegevoegde waarde kan zijn voor organisaties en individuen om het werkgeluk zo optimaal mogelijk te houden.

Door mijn eigen persoonlijke ontwikkelingstraject en mijn professionele achtergrond als Toegepast Psycholoog en NLP coach, heb ik inmiddels honderden mensen gecoacht en organisaties ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Het is mijn missie om mijn expertise te delen en anderen te helpen hun eigen unieke weg te vinden naar meer vertrouwen en geluk. 

Na deze weg zelf te hebben afgelegd is mijn leven een stuk energievoller, leuker en gelukkiger geworden. Dat gun ik jou ook! Want ik geloof dat iedereen een stap kan zetten naar meer geluk.

 

Er is altijd een stap 1!

Toegepast Psycholoog

Tijdens mijn studie heb ik geleerd om met de juiste gesprekstechnieken mensen aan het denken, doen en voelen te zetten en om tot de kern van een probleemsituatie te komen.

Een probleem die voor jou misschien groot en onoverzichtelijk lijkt maken we samen tastbaar en duidelijk.

Stap1

Kernwaarden

?

Verantwoordelijk

Ik geloof dat iedereen een stap kan zetten om meer geluk te ervaren. En dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent.

?

Enthousiasme

Ik houd van mijn vak en straal dat graag uit. Ik houd er dan ook van om zaken positief te bekijken en neem jou daar graag in mee.

?

vertrouwen

Ik neem jou en mijn vak serieus. Dus ik zorg voor professionele coaching en zorg dat ik goed geschoold ben en blijf in mijn vak.

?

Geluk

Ik gun het jou om je verlangen te volgen, je energieker te voelen en te doen waar jij gelukkig van wordt.

Met vertrouwen een stap zetten naar meer geluk

zelfhulpboeken

 

Je herkent het misschien wel, dat je zelfhulpboeken gaat lezen of podcast luisterd om verder te komen. Doe ik ook veel. Maar om echt verder te komen heb je meestal iemand nodig die jou in beweging brengt. Zodat je het niet alleen weet, maar ook gaat ervaren. Iemand die ervoor zorgt dat jij de eerste stap zet naar het leven hoe jij dat wil.

 

Stap1 biedt jou dat!