Toegepast Psycholoog & loopbaanprofessional

Sanne Wisselink

1. Actie

Ik coach graag oplossingsgericht en ik kijk daarbij naar concrete acties. Ik geloof dat iedereen behoefte heeft aan vooruitgang en groei. Op welke manier dan ook.

2. Humor

Praten over gedoe en het gevoel hebben dat je er niet uitkomt is niet altijd tof. Humor kan dan helpen om iets in een ander perspectief te zetten, daar waar het kan.

3. Persoonlijk

Geen protocollen en lijstjes afwerken. Maar een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Goed in verbinding zijn met elkaar vind ik super belangrijk.

sanne wisselink

Wie ben ik? 

Hallo, ik ben Sanne – een dertiger, partner van Tjerk en moeder van Deen & Lana. We wonen op een heerlijke plek in Lichtenvoorde, waar ik mijn kantoor aan huis heb.

5 jaar geleden had ik een goede baan, maar diep van binnen voelde ik me niet gelukkig. Ik bracht mijn zoontje naar de opvang en dacht bij mezelf: “Nu ben ik even vrij van het mama zijn, maar wat ik daarvoor in de plaats ga doen, vind ik helemaal niet leuk”. En ik kwam daardoor elke werkdag moe en geïrriteerd thuis. Niet zo leuk voor mezelf en mijn thuisfront.

Ik wilde verandering, maar wist niet hoe ik uit mijn gouden kooi kon breken. Want mijn salaris en de arbeidsvoorwaarden waren goed. Dus hoe zet je dan die stap in het diepe? Daar heeft iemand mij mee geholpen en help ik jou nu graag mee.

Met mijn professionele achtergrond als Toegepast Psycholoog, NLP kennis en mijn ervaring heb ik inmiddels honderden mensen gecoacht en organisaties ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Het is mijn missie om mijn expertise te delen en anderen te helpen hun eigen unieke weg te vinden naar meer vertrouwen en geluk. 

Want ik geloof dat iedereen een stap kan zetten naar meer geluk.

Er is altijd een stap 1!

Toegepast Psycholoog

Ik ben Noloc gecertificeerd, Toegepast Psycholoog en NLP coach. Dat betekent dat ik niet alleen kijk wat rationeel bij jou zou passen, maar ik naar jou, jij als persoon. We gaan naar de kern en bekijken vanuit daar wat er nodig is om je gelukkiger te voelen.

Stap1

Kernwaarden

?

Verantwoordelijk

Ik geloof dat iedereen een stap kan zetten om meer geluk te ervaren. En dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent.

?

Enthousiasme

Ik houd van mijn vak en straal dat graag uit. Ik houd er dan ook van om zaken positief te bekijken en neem jou daar graag in mee.

?

vertrouwen

Ik neem jou en mijn vak serieus. Dus ik zorg voor professionele coaching en zorg dat ik goed geschoold ben en blijf in mijn vak.

?

Geluk

Ik gun het jou om je verlangen te volgen, je energieker te voelen en te doen waar jij gelukkig van wordt.

Met vertrouwen een stap zetten naar meer geluk

zelfhulpboeken

 

Je herkent het misschien wel, dat je zelfhulpboeken gaat lezen of podcast luisterd om verder te komen. Doe ik ook veel. Maar om echt verder te komen heb je meestal iemand nodig die jou in beweging brengt. Zodat je het niet alleen weet, maar ook gaat ervaren. Iemand die ervoor zorgt dat jij de eerste stap zet naar het leven hoe jij dat wil.

 

Stap1 biedt jou dat!