Toegepast Psycholoog & loopbaanprofessional

Sanne Wisselink

1. Actie

Ik coach graag resultaat- en oplossingsgericht en ik kijk daarbij naar concrete acties. Ik geloof dat iedereen behoefte heeft aan vooruitgang en groei. Op welke manier dan ook.

2. Humor

Praten over gedoe en het gevoel hebben dat je er niet uitkomt is niet altijd tof. Humor kan dan helpen om alles in een relaxter perspectief te zetten, daar waar het kan.

3. Persoonlijk

Geen protocollen en lijstjes afwerken. Maar een goed gesprek aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde methode, jouw persoonlijke Talentenpaspoort.

sanne wisselink

Wie ben ik? 

Ik ben Sanne, een dertiger, moeder van Deen & Lana en partner van Tjerk. Een tijdje terug was ik een echte twijfelkont, iemand wie iets anders wilde maar niet wist wat precies. En dat wilde ik veranderen maar ik wist niet hoe.

Ik heb geïnvesteerd in mijn ontwikkeling door o.a. opleidingen, coachtrajecten, familieopstellingen, workshops, en neuro linguistisch programmeren. Ik weet nu beter wat ik wil en wat er bij mij past. Dat is een heerlijk gevoel en gun ik jou ook!

Mijn doel met Stap1 coaching is om duidelijkheid en vertrouwen te bieden. Zodat je de volgende stap in je ontwikkeling gaat zetten. En dat doe ik o.a. met de wetenschappelijk onderbouwde methodiek ‘het Talentenpaspoort’, in combinatie met mijn kennis als Toegepast Psycholoog en NLP coach.

Ik help jou graag met de volgende vragen:

  • Zit ik wel op de juiste plek?
  • Hoe krijg ik meer energie van mijn werk?
  • Is dit het nu?
  • Ik mis iets, maar wat?
  • Wat past er nou echt bij mij?
  • Wie ben ik eigenlijk?

Als ervaringsdeskundige weet ik alles van deze vragen en heb ik inmiddels de manier gevonden om hier antwoorden op te vinden. Na deze weg zelf te hebben afgelegd is mijn leven een stuk energievoller, leuker en gelukkiger geworden. Dat gun ik jou ook! Want ik geloof dat iedereen een stap kan zetten naar meer geluk.

Toegepast Psycholoog

Tijdens mijn studie heb ik geleerd om met de juiste gesprekstechnieken mensen aan het denken, doen en voelen te zetten en om tot de kern van een probleemsituatie te komen.

Een probleem die voor jou misschien groot en onoverzichtelijk lijkt maken we samen tastbaar en duidelijk.

Stap1

Kernwaarden

?

Verantwoordelijk

Ik geloof dat iedereen een stap kan zetten om meer geluk te ervaren. En dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent.

?

Enthousiasme

Ik houd van mijn vak en straal dat graag uit. Ik houd er dan ook van om zaken positief te bekijken en neem jou daar graag in mee.

?

vertrouwen

Ik neem jou en mijn vak serieus. Dus ik zorg voor professionele coaching en zorg dat ik goed geschoold ben en blijf in mijn vak.

?

Geluk

Ik gun het jou om je verlangen te volgen, je energieker te voelen en te doen waar jij gelukkig van wordt.

Met vertrouwen een stap zetten naar meer geluk

zelfhulpboeken

 

Je herkent het misschien wel, dat je zelfhulpboeken gaat lezen of podcast luisterd om verder te komen. Heb ik ook gedaan. En dat is prima! Maar meestal heb je even iemand nodig die jou in beweging brengt. Iemand die ervoor zorgt dat jij de eerste stap zet naar het leven hoe jij dat wil.

 

Stap1 biedt jou dat!