fbpx

ervaringen van klanten

Recensies

 

 

Ik heb contact gezocht met Sanne omdat ik al langere tijd twijfelde over mijn loopbaan. Inmiddels bijna 10 jaar aan het werk, merkte ik dat ik steeds vaker ging twijfelen en vragen waar ik voornamelijk mee worstelde waren: “zit ik hier wel goed op mijn plek”, “”Sta ik niet stil?”, “Wat past er nou eigenlijk goed bij mij? “. Via via kwam ik met Sanne ik contact.

In een vijftal sessies heeft Sanne naar mij geluisterd en door middel van vragen en opdrachten mij laten nadenken over mijzelf als persoon in relatie tot het werk wat ik doe.

Belangrijk inzicht dat ik verkregen heb is dat het niet draait om dat je een papiertje hebt voor iets specifieks (diploma), maar je kernkwaliteiten als persoon enorm belangrijk zijn voor een werkgever.

Want vaardigheden zijn wel aan te leren, maar kernkwaliteiten niet!

Door Sanne, weet ik nu beter welke richtingen bij mij passen, wat mijn sterke- en minder sterke kanten zijn en hoe ik deze in de toekomst in kan zetten. Dit helpt mij nu onwijs in mijn huidige werk, het geeft weer energie!

Ik zou Stap 1 Coaching zeker aanbevelen aan anderen die met een loopbaan- of levensvragen zitten. Sanne is een warm persoon, de gesprekken waren in een huiselijke en ongedwongen sfeer. Ik heb me altijd erg prettig gevoeld. Elke afspraak was er ruimte om te kijken waar mijn wensen en behoeften lagen en anticipeerde Sanne daarop!

Marissa Peppelman (31)

Ergotherapeut

Al enige tijd was ik op zoek naar antwoorden op vragen die ik mezelf wel kon stellen, maar niet verder kwam dan dat. Ik had behoefte aan verstilling maar gunde mij daar niet de ruimte voor.

Op enig moment zag ik een wervende tekst met een geschetst profiel op LinkedIn die volledig bij mij aansloot. Toen dacht ik ja ik trek de stoute schoenen aan en mail! Wat mij ook aansprak is de start met een gratis intake gesprek en de Skype wijze.

Oftewel: een minimale investering om te voelen of de klik er is.

Het traject heeft mij veel gegeven. Het heeft me de juiste verstilling gebracht en echte antwoorden op de vragen die ik had. Het heeft zicht gegeven op mijn kernwaarden die ik ergens wel wist maar nu echt heb kunnen “aanraken” en woorden aan heb kunnen geven. Dat maakt het concreet in handvaten. Ik merk dat ik nu keuzes maak op basis van mijn waarden en dat geeft rust. Ook als ik irritatie bij mezelf merk ga ik na welke waarden wordt hier geraakt?

Zie het als een kledingadvies waardoor shoppen makkelijker wordt en je geen miskopen doet maar dan in je hoofd.

De rust die Sanne heeft, het echt onbevooroordeeld kijken met de juiste positiviteit sprak mij bijzonder aan. Sanne is oprecht en voelt goed aan waar de behoefte zat en toetst dit goed af. Daarnaast zit er een goede vorm van kordaatheid in Sanne. 

Het is iets voor mensen die al wat aan het verkennen zijn geweest tot mensen die verkenning starten naar zichzelf.

Ik vond het de investering helemaal waard! Zelfontplooiing vind ik echt een primaire basis. We doen er van alles aan om ons lijf gezond te houden en daarin vragen we vaak hulp (sportschool, hardlooptraining, goede schoenen etc), mind en intuïtie optimaal stretchen en daarbij ondersteuning vragen vind ik gelijkwaardig en net zo en misschien nog wel belangrijker. Juist de combinatie is volgens mij cruciaal voor een gezond en gelukkig leven. Ik investeer daar dan ook graag in.

Zie het als een 10 weken sportschool abonnement met personal coaching. Dan valt de investering reuze mee!! Overigens is hier ook echt een reëel resultaat mee te halen.

Ellen (34)

Werkzaam bij de politie

Man 31 uit Lichtenvoorde

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Omdat ik op persoonlijk vlak en op me werk wat aan het worstelen was met mijzelf. Hierdoor wat twijfels of ik op werkgebied wel in mijn een goeie functie zat.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Ze heeft mij hierbij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn talenten aan de hand van een paspoort. Hierdoor meer duidelijk en bevestiging gekregen waar mijn sterke kanten liggen, om mij daar op te kunnen focussen in mijn functie. Om zo meer taken te kunnen afbakenen en mij zo te focussen op de dingen waar ik sterk in ben. Ook heeft ze mij nieuwe inzichten gegeven in de gesprekken die we gehad hebben.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Ik vind de manier van coachen erg prettig en er was ook een fijne klik waardoor het sparren over bepaalde dingen er vertrouwd voelde. Van begin af aan voelde de gesprekken erg vertrouwd.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden?
Omdat ik de gesprekken met Sanne als erg fijn en vertrouwd heb ervaren.

Yvonne 50 jaar uit Winterswijk

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Ik ontmoette je bij een interessante cursus!

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Ik kwam met je in gesprek en je verraste me met je enorme dosis enthousiasme en kennis omtrent je vakgebied.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Jouw manier, heel rustig, affectief en empatisch komt heel veel mensen te goede!

Wil je nog iets kwijt?
Sanne, ik wens je ontzettend veel succes met je carriere! Warme groet, je mede cursist van de NLP cursus, Yvonne

Vrouw 36 Groenlo

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Via mijn huidige werkgever ben ik in aanraking gekomen met Stap1Coaching. Ik kreeg de mogelijkheid om een Talentenpaspoort te maken met Sanne waarin we onderzochten wie ik ben en hoe ik mijn talenten het beste in kan zetten in mijn functie. De mogelijkheid hiertoe kwam precies op het goede moment, aangezien ik zelf ook wat zoekende was hierin en ik graag uit wilde zoeken hoe ik de balans tussen al mijn werkzaamheden het beste kon bewaren.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Het invullen van het Talentenpaspoort en de gesprekken met Sanne zijn vooral erg verhelderend geweest! Het heeft me duidelijkheid gegeven waar bepaalde dingen vandaan komen en daarnaast ook praktische tips opgeleverd die ik meteen in het werk kon toepassen.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Ik vond Sanne erg toegankelijk en laagdrempelig wat maakt dat de gesprekken snel vertrouwd voelden en je open kunt vertellen. Sanne zorgt voor een ongedwongen sfeer wat ik erg fijn vond!

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?
Sanne kan je op een laagdrempelige manier helpen bij levensvragen of werk gerelateerde vragen. Ze sluit goed aan op je behoeften. Het Talentenpaspoort is een heel nuttig, interessant en bruikbaar instrument voor iedereen!

Vrouw 31 uit Lichtenvoorde

‘Mijn werkgever heeft me het talentenpaspoort en een aantal gesprekken met Sanne aangeboden. Voor mij kwam dit precies op het juiste moment. Ik zit privé in een onrustige tijd; mijn ex en ik zijn na ruim 11 jaar uit elkaar gegaan en hebben nu een co-ouderschap. Daarnaast ben ik al enige tijd zoekend in mijn werk.

Het talentenpaspoort en de gesprekken met Sanne hebben mij zoveel inzichten gegeven op zowel privé- als werkgebied. Er is van alles besproken: Wat zijn mijn werkelijke talenten? Wat maakt dat het contact met iemand moeizaam verloopt? Wat kan ik daaraan doen? Hoe komt het dat ik allergisch ben voor bepaalde eigenschappen van anderen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik daar niet zo veel last van heb? Wanneer functioneer ik op mijn best? Wat heb ik nodig van anderen?

Los van dat ik mezelf beter ben gaan begrijpen, begrijp ik anderen ook beter. Ik zal me minder snel irriteren aan eigenschappen van anderen die niet bij mij passen. Natuurlijk vraagt dat tijd en oefening.

De gesprekken met Sanne waren altijd prettig en ontspannen. Sanne is heel toegankelijk. Ze oordeelt niet, is erg positief ingesteld en heeft me in mijn kracht gezet. Mede door de gesprekken met Sanne ben ik me beter gaan voelen in deze voor mij roerige tijd.

Ik ben ervan overtuigd dat het talentenpaspoort en een gesprek met Sanne iedereen wat zal opleveren!’

Het talentenpaspoort heeft me vooral bevestiging gegeven, maar ook een paar nieuwe inzichten. Door die inzichten heb ik meer zelfkennis gekregen. En kan ik nu al veel beter omgaan met gedachten of bepaalde situaties waarin ik me anders wat ongemakkelijk bij kon voelen. Dat draagt bij aan meer energie en een leuk leven!

Daarnaast heeft het me richting gegeven op welke manier mijn talenten in hun kracht staan op het gebied van werk of ontwikkelen van nieuwe ideeën. 

Sanne is erg deskundig, stelt goede vragen en luistert goed zonder oordeel. Erg fijn dat ze met het bespreken van de uitkomsten van het talentenpaspoort concrete voorbeelden gebruikt. Kortom; een echte aanrader!

Geeke Barmentloo (32)

Sportmanager Topsport Gelderland

Wat een eyeopener kan het talentenpaspoort je geven! Eerst was ik vrij sceptische maar mijn nieuwsgierigheid won, ik dacht dat ik al best wat zelfkennis had op gedaan dus wat zou dit toevoegen? Maar ik kan het teamleiders of mensen die in teams werken aanraden! Sanne legt linken tussen jouw talenten die je mogelijk zult herkennen op de werkvloer en daardoor herken je jouw persoonlijke kwaliteit/ bijdrage in teams.

Sanne legde verbanden tussen mijn talenten en mijn denkstijl en ik was verrast…,de spijker op zijn kop! Ik weet nu wat mijn persoonlijke toevoeging in teams kan zijn, en ben er trots op omdat het MIJN talenten zijn. Ik had niet gedacht maar ik zeg nu; Twijfel niet, gun jezelf of jouw team deze kennis want het geeft je persoonlijk en op professioneel gebied veel kennis.

Bij Stap1coaching ben je in goede handen.

Loes Wopereis (35)

Pedagogische medewerker/ kindercoach

Soms denk je dat je baan goed aansluit maar toch voelt het niet goed. Hoe komt dat toch?
Door het Talentenpaspoort heb ik veel inzichten erbij gekregen; waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg, maar ook; mijn angsten of waar juist mijn energie van weg stroomt.
Het mooiste dat ik leerde; er is geen goed of fout, een hoge of lage score geeft aan beide kanten talenten weer die je juist moet koesteren. 
Sanne loopt het paspoort met je door en kan enorm goed verbanden leggen en uitleg geven. Ook kan ze aan de hand van voorbeelden duidelijk maken hoe het kan dat bepaalde talenten wel of niet in je werkzaamheden benut worden.
Sanne is een professional; van nature is ze heel warm, enthousiast en toegankelijk. Daarnaast bezit ze, door haar eigen ervaringen en opleidingen, over veel kennis.
Voor mij is het nu heel logisch dat mijn huidige baan niet goed voelt, een aantal van mijn talenten worden niet benut en anderzijds heb ik taken en rollen die iets van mij vragen waar ik niet goed in ben, het laat mijn energie dus weglekken.
Voor iedereen een aanrader!
Janneke (35)

Werzaam bij een gemeente

Man 30 Lichtenvoorde

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Via mijn werkgever ben ik in aanraking gekomen met Stap1 Coaching. Ik heb een talentenpaspoort mogen invullen om te onderzoeken waar mijn talenten en passies lagen.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Ik heb door het invullen van het talentenpaspoort meer inzichten gekregen over mijzelf en wat mijn belangrijke kernwaarden zijn. Door het invullen van het talentenpaspoort ben ik er achter gekomen waar mijn kwaliteiten en talenten liggen en of deze bij mijn huidige functie aansluiten. Ik weet nu in welke richting ik moet zoeken qua werk en welke functie aansluit bij mijn kwaliteiten en kernwaarden, waardoor ik meer energie uit mijn werk kan halen.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Sanne stelt je snel op je gemak, waardoor het al snel vertrouwd voelt om met haar in gesprek te gaan. Ze zet je tot nadenken en ze heeft waardevolle instrumenten om mee aan de slag te gaan.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden?
Wil je weten waar je talenten en passies liggen en onderzoeken of jouw huidige functie bij jouw kernwaarden aansluiten, dan raad ik aan om het talentenpaspoort samen met Sanne te gaan invullen. Sanne kan je hier uitstekend bij ondersteunen. Ze is spontaan, positief en een toegankelijke persoon om mee in gesprek te gaan.

Simone Roemaat 25 jaar uit Aalten

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Zoektocht naar ander werk

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Een zoektocht over wie ik ben, wat bij mij past en het bewust worden waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. 

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Fijn, ze luistert naar je verhaal en haalt daar bepaalde onderwerpen of woorden uit en stelt de juiste vragen. Eigenlijk weet je zelf de antwoorden al wel, maar Sanne helpt je om ze te vinden.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden?
Omdat het je kan helpen bij je zoektocht en Sanne is heel prettig om gesprekken mee te houden.

 

“Stap1 Coaching is een aanrader! Sanne luistert goed naar je en laat je inzien welke opties je hebt op basis van de info”.

Richard Lantink (32), Personeelsplanner