ervaringen van klanten

Recensies

 

 

De reden dat ik contact heb gezocht met Sanne is omdat ik helaas, mede door de Coronacrisis, mijn geweldige baan in de Horeca ben kwijtgeraakt. Hierdoor kwam ik in de WW terecht en via het UWV kreeg ik een link toegestuurd met een aantal coaches in de buurt. Ik vond het toen eigenlijk niet eens nodig, maar uiteindelijk heb ik toch maar een berichtje gestuurd en wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet!

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?

Sanne heeft mij enorm geholpen. Een stukje zelfontplooiing en op een ongedwongen manier jezelf leren kennen. Wie ben je nou echt, wat maakt je gelukkig, wat past bij jou als persoon? Waar en wanneer ben ik op mijn best? Ik heb door middel van het Talentenpaspoort echt een inzicht gekregen in mezelf, ik weet nu precies waarom ik dingen zo doe, waarom ik op een bepaalde manier reageer en waarom ik dingen wel of niet leuk vind. Zonder dit en de hulp van Sanne had ik me druk kunnen maken over dingen die ik nu pas begrijp. Hierdoor heb ik ook veel meer rust. Ik kan in belangrijke gesprekken veel duidelijker zijn en dit heeft mij enorm geholpen met onder andere de sollicitatiegesprekken. Gelukkig heb ik inmiddels een baan gevonden en ik weet zeker dat de aanpak van Sanne hier toe heeft bijgedragen.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Bij de eerst afspraak wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik was bang voor een stoffig kantoor met een saai persoon die mij wel even wat tips zou geven. Het tegendeel is waar. Sanne is ontzettend gastvrij, kan goed luisteren en denkt met je mee. Ze geeft adviezen waar je echt wat aan hebt en kleine opdrachten die prima zijn uit te voeren, zonder het heel zwaar te maken. Je kunt alles bij haar kwijt, ze is bijzonder goed in wat ze doet. De gesprekken zijn in een huiselijke, fijne en ongedwongen sfeer en de klik was gelijk goed. Dit maakte het erg laagdrempelig en dat is uiteraard heel fijn.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Ik denk dat heel veel mensen vastzitten in hun baan, in een sleur. “Het is niet anders” en “ja maar wat een gedoe om iets anders te gaan doen” hoor ik tegenwoordig heel vaak. En dat is jammer, want je wordt er zelf niet gelukkig van en uiteindelijk je werkgever en je familie ook niet. Onderneem actie, trek de stoute schoenen aan en ga op zoek naar wat bij jou als persoon past! Dat maakt je leven toch veel leuker? En indirect, ook die van een ander!

Charlot haar advies is: neem die stap, probeer het. Bij twijfel: zeker doen! Het brengt zoveel inzicht, niet eens alleen werk gerelateerd. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen, dit zal je ongetwijfeld helpen in alle stappen die je nog gaat ondernemen. Gelukkig worden begint bij jezelf!

Charlot Possel, 35 jaar uit Lievelde

Storemanager

De reden dat ik contact heb gezocht met Sanne is dat ik niet goed wist op welk soort baan ik na mijn studie zou willen solliciteren. Ik heb een brede studie gevolgd, wat ik ontzettend leuk vond, maar wat het ook lastig maakt om te beginnen met het zoeken naar een baan. Ik wist niet goed wat ik met alle kennis die ik de afgelopen jaren had opgedaan zou kunnen in de praktijk. Vandaar dat ik mijzelf beter wilde leren kennen en wilde ontdekken waar ik qua baan nou écht blij van zou worden.

Wat heeft Stap1 coaching voor jou mogen betekenen?

Tijdens de vijf sessies die ik bij Sanne heb gevolgd heb ik mijzelf beter leren kennen en ben ik tot nuttige inzichten gekomen over mijn kwaliteiten en wensen wat betreft een baan. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat het niet allemaal draait om het papiertje, maar dat de kwaliteiten die je omschrijven als persoon belangrijke uitgangspunten zijn voor het vinden van een geschikte baan.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne? 

Sanne is een heel fijn persoon, zowel als mens en als coach. Iedere week keek ik uit naar onze sessies, omdat het naast nuttig ook erg gezellig was. Ik vond het fijn om met Sanne te sparren over zaken en ze wist ook altijd de andere kanten nog even te belichten. “En hoe zit het hiermee?” “En hoe sta je daar tegenover?”. Erg prettig. Ze stelde de juiste vragen, waardoor ik wat dieper na ging denken.

Waarom zou je Stap1 coaching aanraden bij anderen? 

Ik zou Stap1Coaching zeker aanraden bij anderen die struggelen met het vinden van de juiste baan. Sanne is ontzettend oprecht, kundig, spontaan en bovenal super enthousiast over het werk dat zij doet. Dit betekent dat ze je het gevoel geeft dat je alles met haar kunt delen en dat ze je goed kan helpen om te werken aan je doelen. Ik kijk terug op nuttige en prettige sessies.

Laura Jansen 24 jaar uit Doetinchem

Student

Al enige tijd was ik op zoek naar antwoorden op vragen die ik mezelf wel kon stellen, maar niet verder kwam dan dat. Ik had behoefte aan verstilling maar gunde mij daar niet de ruimte voor.

Op enig moment zag ik een wervende tekst met een geschetst profiel op LinkedIn die volledig bij mij aansloot. Toen dacht ik ja ik trek de stoute schoenen aan en mail! Wat mij ook aansprak is de start met een gratis intake gesprek en de Skype wijze.

Oftewel: een minimale investering om te voelen of de klik er is.

Het traject heeft mij veel gegeven. Het heeft me de juiste verstilling gebracht en echte antwoorden op de vragen die ik had. Het heeft zicht gegeven op mijn kernwaarden die ik ergens wel wist maar nu echt heb kunnen “aanraken” en woorden aan heb kunnen geven. Dat maakt het concreet in handvaten. Ik merk dat ik nu keuzes maak op basis van mijn waarden en dat geeft rust. Ook als ik irritatie bij mezelf merk ga ik na welke waarden wordt hier geraakt?

Zie het als een kledingadvies waardoor shoppen makkelijker wordt en je geen miskopen doet maar dan in je hoofd.

De rust die Sanne heeft, het echt onbevooroordeeld kijken met de juiste positiviteit sprak mij bijzonder aan. Sanne is oprecht en voelt goed aan waar de behoefte zat en toetst dit goed af. Daarnaast zit er een goede vorm van kordaatheid in Sanne. 

Het is iets voor mensen die al wat aan het verkennen zijn geweest tot mensen die verkenning starten naar zichzelf.

Ik vond het de investering helemaal waard! Zelfontplooiing vind ik echt een primaire basis. We doen er van alles aan om ons lijf gezond te houden en daarin vragen we vaak hulp (sportschool, hardlooptraining, goede schoenen etc), mind en intuïtie optimaal stretchen en daarbij ondersteuning vragen vind ik gelijkwaardig en net zo en misschien nog wel belangrijker. Juist de combinatie is volgens mij cruciaal voor een gezond en gelukkig leven. Ik investeer daar dan ook graag in.

Zie het als een 10 weken sportschool abonnement met personal coaching. Dan valt de investering reuze mee!! Overigens is hier ook echt een reëel resultaat mee te halen.

Ellen (34)

Werkzaam bij de politie

Wat heeft Sanne voor jou mogen betekenen? 

De coaching door Sanne was ontzettend waardevol. Het talentenprofiel vond ik heel interessant en nuttig. Sanne kon hier een duidelijke uitleg over geven en daardoor kreeg ik een veel beter beeld van mijn kwaliteiten. Het gaf mij mooie inzichten waardoor ik beter ging begrijpen waar ik energie van krijg. Door de coaching van Sanne heb ik de stap durven zetten om te gaan starten als ondernemer en van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Dat had ik een paar maanden geleden echt niet verwacht!

Wat vond je van de manier van coachen?

Sanne was heel begripvol, ze stelde de juiste vragen en had goede tips. Ze is een hele enthousiaste coach en ze gaf mij veel positieve energie.

Waarom zou je stap1 coaching aanraden?

Ik zou Stap1 coaching zeker aanraden aan mensen die bijvoorbeeld voor een bepaalde keuze staan en hulp willen krijgen om deze keuze met meer zelfvertrouwen te maken.

Chantal Waalders, 29 jaar Lichtenvoorde

Ondernemer

Man 31 uit Lichtenvoorde

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Omdat ik op persoonlijk vlak en op me werk wat aan het worstelen was met mijzelf. Hierdoor wat twijfels of ik op werkgebied wel in mijn een goeie functie zat.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Ze heeft mij hierbij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn talenten aan de hand van een paspoort. Hierdoor meer duidelijk en bevestiging gekregen waar mijn sterke kanten liggen, om mij daar op te kunnen focussen in mijn functie. Om zo meer taken te kunnen afbakenen en mij zo te focussen op de dingen waar ik sterk in ben. Ook heeft ze mij nieuwe inzichten gegeven in de gesprekken die we gehad hebben.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Ik vind de manier van coachen erg prettig en er was ook een fijne klik waardoor het sparren over bepaalde dingen er vertrouwd voelde. Van begin af aan voelde de gesprekken erg vertrouwd.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden?
Omdat ik de gesprekken met Sanne als erg fijn en vertrouwd heb ervaren.

Yvonne 50 jaar uit Winterswijk

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Ik ontmoette je bij een interessante cursus!

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Ik kwam met je in gesprek en je verraste me met je enorme dosis enthousiasme en kennis omtrent je vakgebied.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Jouw manier, heel rustig, affectief en empatisch komt heel veel mensen te goede!

Wil je nog iets kwijt?
Sanne, ik wens je ontzettend veel succes met je carriere! Warme groet, je mede cursist van de NLP cursus, Yvonne

Vrouw 36 uit Groenlo

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Via mijn huidige werkgever ben ik in aanraking gekomen met Stap1Coaching. Ik kreeg de mogelijkheid om een Talentenpaspoort te maken met Sanne waarin we onderzochten wie ik ben en hoe ik mijn talenten het beste in kan zetten in mijn functie. De mogelijkheid hiertoe kwam precies op het goede moment, aangezien ik zelf ook wat zoekende was hierin en ik graag uit wilde zoeken hoe ik de balans tussen al mijn werkzaamheden het beste kon bewaren.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Het invullen van het Talentenpaspoort en de gesprekken met Sanne zijn vooral erg verhelderend geweest! Het heeft me duidelijkheid gegeven waar bepaalde dingen vandaan komen en daarnaast ook praktische tips opgeleverd die ik meteen in het werk kon toepassen.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Ik vond Sanne erg toegankelijk en laagdrempelig wat maakt dat de gesprekken snel vertrouwd voelden en je open kunt vertellen. Sanne zorgt voor een ongedwongen sfeer wat ik erg fijn vond!

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?
Sanne kan je op een laagdrempelige manier helpen bij levensvragen of werk gerelateerde vragen. Ze sluit goed aan op je behoeften. Het Talentenpaspoort is een heel nuttig, interessant en bruikbaar instrument voor iedereen!

Nanda van Londen 35 uit Zelhem

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?

Ik heb hele mooie tips gekregen waardoor ik meer kan aanbieden binnen mijn bedrijf. Ik heb ook breder leren kijken en gezien wat ik nog meer met mijn talenten kan.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Ik had altijd zin om naar Sanne toe te gaan. Ze is gezellig en gewoon lekker nuchter. Ze stelt de juiste vragen zodat je zelf gaat nadenken en dat werkt voor mij heel goed.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Omdat je er op welke manier dan ook zeker op vooruit gaat;).

Suzan 41 Aalten

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?

Ik heb heel veel plezier in mijn baan, maar ik heb ook al langere tijd het idee dat ik iets mis. Om erachter te komen of ik hier iets mee wil doen heb ik besloten contact op te nemen met Sanne.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Sanne is heel prettig in de omgang, we hebben hele fijn gesprekken gehad. Het was elke keer erg fijn om naar haar toe te gaan en vol inspiratie en nieuwe ideeën weer naar huis te gaan.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Sanne heeft snel door hoe iemand in elkaar steekt en door middel van de juiste vragen weet ze je te helpen de goede richting in te gaan. Ik heb heel veel gehad aan de gesprekken met Sanne en zou haar dan ook zeker aanraden.

R.H. 33 Lichtenvoorde

Wat is de reden dat je contact heb gezocht met Stap1?

Om mijzelf te oriënteren in het werkveld

Wat heeft Stap1 voor jou mogen betekenen?

Ik heb nieuwe inzichten gekregen in mijn talenten, eigenschappen, sterktes en zwaktes.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Sanne is heel intuïtief en stelt je op je gemak. Ik vind dat Sanne goed kan doorvragen en aanvoelt wat je bedoelt. Ze is enthousiast en positief.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Ik zou Stap1Coaching aanraden, omdat je inzicht krijgt in jezelf en je eigen persoonlijkheid. Door de coaching heb ik nog specifieker en beter in kaart hoe ik in elkaar zit en in wat voor een soort functie en organisatie ik zal passen. Hierdoor kan gerichter zoeken en beter begrijpen waarom een bepaalde functie wel of niet bij me zou passen en wat ik nodig heb om energie te halen uit mijn werk.

Suzan 40 Lichtenvoorde

Wat is de reden dat je contact heb gezocht met Stap1?

Ik heb de stap gezet en Sanne gebeld, omdat ik wilde onderzoeken welke richtingen qua werk bij mij zouden passen. Vooral de toepassing van het talentenpaspoort was voor mij een extra reden om Sanne te benaderen.

Wat heeft Stap1 voor jou mogen betekenen?

Aan de hand van het talentenpaspoort heb ik kunnen ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn valkuilen kunnen zijn. Een echte eyeopener.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Sanne is heel prettig en rustig in de omgang. Ze luistert echt naar je. De verbindingen die ze legt aan de hand van het talentenpaspoort vond ik heel waardevol. Hierdoor ontdekte /herkende ik ook het hoe en waarom van mijn eigen handelen. Daarbij zie ik Sanne’s achtergrond als psycholoog als een echte meerwaarde.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Sanne begeleidt je op je weg naar het vinden van antwoorden op een heel prettige manier. Ik voelde echt een klik met haar. Ze heeft me veel zelfinzicht gegeven. Ik ben dan ook heel blij en tevreden over de gesprekken die ik heb gehad.

Marloes 34 uit Arnhem

Op bepaalde momenten in je leven is het fijn om de tijd te nemen aandachtig te kijken naar je werk, de werk-privé balans en de toekomstbestendigheid van je werk. Er was in mijn geval geen onvrede over mijn huidige baan of grote knelpunten; voor mij was het een bevestiging dat ik op een goeie plek zit en ik mijn sterke punten goed kwijt kan in mijn werk. Dat geeft extra vertrouwen. Daarnaast hebben we kunnen kijken naar het versterken van die sterke punten en mogelijke vervolgstappen in de carrière besproken.

Om dit samen met een expert zoals Sanne te doen is erg waardevol. Met de juiste vragen, tools (zoals het talentpaspoort) en scherpe analyses krijg je mooi en volledig inzicht. Sanne kan hierin fijn schakelen tussen de theorie, praktijk en passende voorbeelden. Ik vond Sanne sterk vanwege de combinatie van positieve energie, luisterend oor en praktische instelling.

L uit Lichtenvoorde
In mijn persoonlijke zoektocht, waar ik op zoek ging naar een andere uitdaging qua werk, kwam ik Sanne tegen. Tijdens het kennismakinggesprek had ik meteen een prettig gevoel. Omdat duidelijk werd waar Sanne mij bij kon helpen en hoe dit aangepakt kon worden.
Daar hoorde het invullen van het talentenpaspoort als eerste bij. Deze hebben we uitgeplozen en die heeft mij veel inzicht gegeven. Met name de vertaling te maken van je talenten naar gedrag.  
Prettig aan Sanne vond ik dat ze écht luisterde naar wat ik vertelde, niet oordeelde. En je laat inzien, daar waar jij bepaald gedrag als negatief ervaarde, dat het oké is hoe je bent. Iedereen talenten heeft die je bewust kan gebruiken. Zodat je doet waar je goed in bent en daar energie van krijgt. 

Ik heb contact gezocht met Sanne omdat ik al langere tijd twijfelde over mijn loopbaan. Inmiddels bijna 10 jaar aan het werk, merkte ik dat ik steeds vaker ging twijfelen en vragen waar ik voornamelijk mee worstelde waren: “zit ik hier wel goed op mijn plek”, “”Sta ik niet stil?”, “Wat past er nou eigenlijk goed bij mij? “. Via via kwam ik met Sanne ik contact.

In een vijftal sessies heeft Sanne naar mij geluisterd en door middel van vragen en opdrachten mij laten nadenken over mijzelf als persoon in relatie tot het werk wat ik doe.

Belangrijk inzicht dat ik verkregen heb is dat het niet draait om dat je een papiertje hebt voor iets specifieks (diploma), maar je kernkwaliteiten als persoon enorm belangrijk zijn voor een werkgever.

Want vaardigheden zijn wel aan te leren, maar kernkwaliteiten niet!

Door Sanne, weet ik nu beter welke richtingen bij mij passen, wat mijn sterke- en minder sterke kanten zijn en hoe ik deze in de toekomst in kan zetten. Dit helpt mij nu onwijs in mijn huidige werk, het geeft weer energie!

Ik zou Stap 1 Coaching zeker aanbevelen aan anderen die met een loopbaan- of levensvragen zitten. Sanne is een warm persoon, de gesprekken waren in een huiselijke en ongedwongen sfeer. Ik heb me altijd erg prettig gevoeld. Elke afspraak was er ruimte om te kijken waar mijn wensen en behoeften lagen en anticipeerde Sanne daarop!

Marissa Peppelman (31)

Ergotherapeut

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?

Ik liep vast in mijn baan in loondienst en had al een tijdje sterk het gevoel dat ik wilde gaan freelancen. Maar ik vond de stap daadwerkelijk zetten erg spannend. Daarnaast wist ik ook nog niet precies waar ik mij op wilde gaan focussen als freelancer.

Wat heeft de coaching jou opgeleverd? 

Door de coaching heb ik de stap om te gaan freelancen met vertrouwen durven te zetten. Daar ben ik zo blij om! Voor de coaching was het allemaal een beetje een warrige ‘blur’ en wist ik niet waar ik moest beginnen. Door de coaching is dat een helder duidelijk pad geworden. Ik ervaar nu veel meer rust in de keuze en ben er een stuk zelfverzekerder over. Daarnaast heb ik door het talentenpaspoort zoveel meer over mijn eigen talenten geleerd, die ik nu in kan zetten in mijn zakelijke (en privé) leven.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Heel erg fijn. Een luisterend oor, met af en toe precies de juiste vragen tussendoor waardoor je zelf ook weer op een heel andere manier gaat nadenken. Echt een positieve benadering waardoor je je eigen sterke punten veel duidelijker gaat zien.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Omdat het zulke waardevolle inzichten geeft over jezelf. Sanne is een hele fijne coach waarbij je iedere twijfel die je hebt kunt bespreken en ze zorgt echt samen met jou dat je groeit in de keuzes die je gaat (of wil gaan) maken.

Milou Verbeke (34) Haarlem

Freelancer

Vrouw 31 uit Lichtenvoorde

‘Mijn werkgever heeft me het talentenpaspoort en een aantal gesprekken met Sanne aangeboden. Voor mij kwam dit precies op het juiste moment. Ik zit privé in een onrustige tijd; mijn ex en ik zijn na ruim 11 jaar uit elkaar gegaan en hebben nu een co-ouderschap. Daarnaast ben ik al enige tijd zoekend in mijn werk.

Het talentenpaspoort en de gesprekken met Sanne hebben mij zoveel inzichten gegeven op zowel privé- als werkgebied. Er is van alles besproken: Wat zijn mijn werkelijke talenten? Wat maakt dat het contact met iemand moeizaam verloopt? Wat kan ik daaraan doen? Hoe komt het dat ik allergisch ben voor bepaalde eigenschappen van anderen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik daar niet zo veel last van heb? Wanneer functioneer ik op mijn best? Wat heb ik nodig van anderen?

Los van dat ik mezelf beter ben gaan begrijpen, begrijp ik anderen ook beter. Ik zal me minder snel irriteren aan eigenschappen van anderen die niet bij mij passen. Natuurlijk vraagt dat tijd en oefening.

De gesprekken met Sanne waren altijd prettig en ontspannen. Sanne is heel toegankelijk. Ze oordeelt niet, is erg positief ingesteld en heeft me in mijn kracht gezet. Mede door de gesprekken met Sanne ben ik me beter gaan voelen in deze voor mij roerige tijd.

Ik ben ervan overtuigd dat het talentenpaspoort en een gesprek met Sanne iedereen wat zal opleveren!’

Annemieke 27 jaar

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?

Vragen en twijfels over mijn loopbaan. Wat past bij mij, wat maakt mij gelukkig en zit ik wel op de juiste plek.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?

Naast het kunnen uiten van (en het kunnen sparren over) mijn gedachtes en twijfels heeft het talentenpaspoort mij veel informatie en inzicht gegeven. Ondanks dat ik nog wat zoekende ben heb ik wel het gevoel dat ik met deze inzichten beter weet wat mij past en wanneer ik op mijn best ben, wat helpend is bij keuzes die ik nu maak en in de toekomst nog ga maken.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?

Sanne heeft een rustige, vriendelijke en open houding waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde. Dat maakte ook dat ik mijn gedachten, twijfels en ideeën altijd op tafel durfde te leggen. Sanne maakt de theoretische uitkomsten van de vragenlijsten begrijpelijk en behapbaar door dit te koppelen aan de praktijk. Ze stelde veel vragen om mijzelf tot inzicht te laten komen.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen?

Sanne biedt laagdrempelig gesprekken en haar open en vriendelijke houding maakt dat je het gevoel krijgt dat je alles kan vertellen. Of je nou tegen dingen aanloopt, specifieke vragen hebt of als je gewoon even wil sparren: het is nooit verkeerd om meer inzicht te krijgen in jezelf en de plek waar je staat in je leven of loopbaan. Stap 1 coaching is daarvoor een geschikte plek!

Lisa 29 jaar

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching? 

Ik zat niet op mijn plek in mijn huidige baan en wilde graag onderzoeken hoe ik het plezier in werken weer terug kreeg.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen? 

Ik heb veel inzicht gekregen in mijn Talenten d.m.v. het Talentenpaspoort. Hoewel het voor mij soms een ingewikkeld verslag leek, kon Sanne het heel gemakkelijk en vloeiend uitleggen en voorbeelden geven wat aansloot bij mijn situatie of bij mij als persoon, waardoor het direct logisch klonk en passend was. Door het traject met Sanne weet ik nu wat ik juist niet wil, waar ik niet gelukkig van word, en heb ik meer en meer het idee in welke soort organisatie en in welke functie ik wel gelukkig zou kunnen worden. Ik heb zin om af te rekenen met alle ‘beren op de weg’, zoals we die vaak benoemd hebben. Sanne heeft erg haar best gedaan deze stapsgewijs, in het juiste tempo, met mij te vervagen.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne? 

Ze stemt veel af, checkt veel ondertussen, houdt het beloop van het traject goed in de gaten, volgt de ‘klant’ en zijn/haar wensen en stemt het af op zijn/haar tempo.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden bij anderen? 
Prettige en spontane coach met veel kennis van het Talentenpaspoort en ‘extra’ dingen in haar rugzak waardoor ze een compleet pakket kan aanbieden.

Ik had meerdere loopbaangesprekken gehad op mijn werk, maar ik merkte dat ik nog steeds met dezelfde vragen zat…..blijf ik mijn werk voor altijd doen? Waar ben ik goed in? Wat vind ik echt leuk? Wat zou goed bij mij passen?? Via via kwam ik op de pagina van Sanne terecht en kon ik gebruik maken van het loopbaanadviestraject vanuit de overheid. Ik dacht, dit is mijn kans!

Ik ben door het talentenpaspoort tot inzicht gekomen in wat nu echt mijn talenten en drijfveren zijn en wat juist door het werk is aangeleerd (competenties). De dingen die een beroep doen op mijn talenten gaan mij daarom goed af en andere dingen kosten juist energie. Ik ben nu tot het inzicht gekomen dat ik meer moet zoeken naar dingen waarbij ik mijn talenten benut, want daar wordt ik blij van. En met de juiste vragen, zonder oordeel heeft Sanne mij gemotiveerd om al wat stappen te nemen!

Ik raad Sanne aan omdat ze heel toegankelijk is en een fijne gesprekspartner is. Ze is heel prettig in de omgang. Ik werd gastvrij ontvangen, ze is lief en rustig in haar benadering en ik kan mezelf zijn bij haar.

Linda Schieven (34)

Persoonlijk begeleider dagbesteding, Elver

Het talentenpaspoort heeft me vooral bevestiging gegeven, maar ook een paar nieuwe inzichten. Door die inzichten heb ik meer zelfkennis gekregen. En kan ik nu al veel beter omgaan met gedachten of bepaalde situaties waarin ik me anders wat ongemakkelijk bij kon voelen. Dat draagt bij aan meer energie en een leuk leven!

Daarnaast heeft het me richting gegeven op welke manier mijn talenten in hun kracht staan op het gebied van werk of ontwikkelen van nieuwe ideeën. 

Sanne is erg deskundig, stelt goede vragen en luistert goed zonder oordeel. Erg fijn dat ze met het bespreken van de uitkomsten van het talentenpaspoort concrete voorbeelden gebruikt. Kortom; een echte aanrader!

Geeke Barmentloo (32)

Sportmanager Topsport Gelderland

Wat een eyeopener kan het talentenpaspoort je geven! Eerst was ik vrij sceptische maar mijn nieuwsgierigheid won, ik dacht dat ik al best wat zelfkennis had op gedaan dus wat zou dit toevoegen? Maar ik kan het teamleiders of mensen die in teams werken aanraden! Sanne legt linken tussen jouw talenten die je mogelijk zult herkennen op de werkvloer en daardoor herken je jouw persoonlijke kwaliteit/ bijdrage in teams.

Sanne legde verbanden tussen mijn talenten en mijn denkstijl en ik was verrast…,de spijker op zijn kop! Ik weet nu wat mijn persoonlijke toevoeging in teams kan zijn, en ben er trots op omdat het MIJN talenten zijn. Ik had niet gedacht maar ik zeg nu; Twijfel niet, gun jezelf of jouw team deze kennis want het geeft je persoonlijk en op professioneel gebied veel kennis.

Bij Stap1coaching ben je in goede handen.

Loes Wopereis (35)

Pedagogische medewerker/ kindercoach

Soms denk je dat je baan goed aansluit maar toch voelt het niet goed. Hoe komt dat toch?
Door het Talentenpaspoort heb ik veel inzichten erbij gekregen; waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg, maar ook; mijn angsten of waar juist mijn energie van weg stroomt.
Het mooiste dat ik leerde; er is geen goed of fout, een hoge of lage score geeft aan beide kanten talenten weer die je juist moet koesteren. 
Sanne loopt het paspoort met je door en kan enorm goed verbanden leggen en uitleg geven. Ook kan ze aan de hand van voorbeelden duidelijk maken hoe het kan dat bepaalde talenten wel of niet in je werkzaamheden benut worden.
Sanne is een professional; van nature is ze heel warm, enthousiast en toegankelijk. Daarnaast bezit ze, door haar eigen ervaringen en opleidingen, over veel kennis.
Voor mij is het nu heel logisch dat mijn huidige baan niet goed voelt, een aantal van mijn talenten worden niet benut en anderzijds heb ik taken en rollen die iets van mij vragen waar ik niet goed in ben, het laat mijn energie dus weglekken.
Voor iedereen een aanrader!
Janneke (35)

Werzaam bij een gemeente

Man 30 Lichtenvoorde

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Via mijn werkgever ben ik in aanraking gekomen met Stap1 Coaching. Ik heb een talentenpaspoort mogen invullen om te onderzoeken waar mijn talenten en passies lagen.

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Ik heb door het invullen van het talentenpaspoort meer inzichten gekregen over mijzelf en wat mijn belangrijke kernwaarden zijn. Door het invullen van het talentenpaspoort ben ik er achter gekomen waar mijn kwaliteiten en talenten liggen en of deze bij mijn huidige functie aansluiten. Ik weet nu in welke richting ik moet zoeken qua werk en welke functie aansluit bij mijn kwaliteiten en kernwaarden, waardoor ik meer energie uit mijn werk kan halen.

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Sanne stelt je snel op je gemak, waardoor het al snel vertrouwd voelt om met haar in gesprek te gaan. Ze zet je tot nadenken en ze heeft waardevolle instrumenten om mee aan de slag te gaan.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden?
Wil je weten waar je talenten en passies liggen en onderzoeken of jouw huidige functie bij jouw kernwaarden aansluiten, dan raad ik aan om het talentenpaspoort samen met Sanne te gaan invullen. Sanne kan je hier uitstekend bij ondersteunen. Ze is spontaan, positief en een toegankelijke persoon om mee in gesprek te gaan.

Simone Roemaat 25 jaar uit Aalten

Wat is de reden dat je contact hebt gezocht met Stap1 Coaching?
Zoektocht naar ander werk

Wat heeft Stap1 Coaching voor jou mogen betekenen?
Een zoektocht over wie ik ben, wat bij mij past en het bewust worden waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. 

Wat vond je van de manier van coachen van Sanne?
Fijn, ze luistert naar je verhaal en haalt daar bepaalde onderwerpen of woorden uit en stelt de juiste vragen. Eigenlijk weet je zelf de antwoorden al wel, maar Sanne helpt je om ze te vinden.

Waarom zou je Stap1 Coaching aanraden?
Omdat het je kan helpen bij je zoektocht en Sanne is heel prettig om gesprekken mee te houden.

 

“Stap1 Coaching is een aanrader! Sanne luistert goed naar je en laat je inzien welke opties je hebt op basis van de info”.

Richard Lantink (32), Personeelsplanner